Google Ads uitbesteden

Ontelbaar veel nieuwe functies, een gebrek aan tijd én ervaring. Er zijn zoveel redenen om jouw Google Ads-campagnes uit te besteden.

Responsive Search Ads, Smart Bidding en Smart Display Campaigns. Zomaar drie functies die Google lanceerde in de afgelopen maanden. Grote kans dat het je ontgaan is of dat je er slechts vaag iets van voorbij hebt zien komen.

Als marketingmanager kán je alles ook niet bijhouden. En daarbij: jij hebt toch wel wat beters te doen dan het opzetten en beheren van je Google Ads-campagnes?

Laat ons je overtuigen van de voordelen van het uitbesteden van jouw SEA-campagnes.

Besteed Google Ads uit bij ons »

Google Ads scan

Als serieuze webshop geef je al snel duizenden euro’s uit aan Google Ads. Bij mismanagement wordt dit een kostenpost in plaats van een investering.

Misschien zijn de campagnes zelf opgebouwd; misschien heb je hiervoor een online marketingbureau.

Feit is dat wij durven zeggen dat 9 van de 10 campagnes (veel) beter kunnen. Dat hebben onze specialisten inmiddels wel bewezen.

Benieuwd of ook jouw campagnes naar een hoger niveau getild kunnen worden? Vraag een – natuurlijk 100% vrijblijvende – quick scan aan. Omdat nog nooit iemand minder is geworden van ‘n extra paar ogen met een frisse blik.

Laat een Google Ads scan doen »

Google Ads analyse

Is adverteren in Google voor jou het gouden ei? En zo ja, moet je je volledig richten op search? Of zijn ook Google Shopping en remarketing interessant voor je?

En Bing Ads.. Heb je daar al wel eens aan gedacht?

SEA is een mooie manier om relevante bezoekers naar je website te trekken. Maar hoe zet je dit het meest effectief in?

Laten we alle kansen en mogelijkheden vooraf goed analyseren. Via een doelgroep-, concurrentie- en zoekwoordenonderzoek brengen we alles in kaart. Het vertrekpunt voor jouw online campagnes.

Laat een Google Ads analyse doen »

Google Ads advies

De basis van je online strijdplan ligt er. We weten wie je doelgroep is, hoe zij zich online gedraagt en hoe de concurrentie hierop inspeelt.

Tijd om onze analyse om te zetten naar ‘n ijzersterk SEA-adviesplan.

Reguliere zoekadvertenties, Shopping en dynamische remarketing. Dát gaat het worden. Natuurlijk kopiëren we alles door naar Bing Ads: lage kosten tegenover mooie conversiecijfers.

Zomaar een voorbeeld van de SEA-instrumenten die we voor jou zouden adviseren. Benieuwd hoe het er écht uit zou komen te zien? Bel onze specialisten op 0342 – 78 69 25.

Ontvang nu Google Ads advies op maat »