NeoSEM is een Great Place to Work 

Femke Kamstra SEA- & Social advertising specialiste
25 juli 2024 1 min leestijd
Laatst geüpdate: 25 juli, 2024

Vanaf juni 2024 mogen we ons met NeoSEM en Suite Seven officieel een Great Place to Work noemen. Hier zijn we super blij mee en heel trots op! Maar wat houdt dat nou precies in? We vertellen het je graag! 

Wanneer ben je een Great Place to Work?

Internationaal hebben iets meer dan 6000 organisaties de kwalificatie Great Place to Work behaald. Je wordt een Great Place to Work wanneer uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat je medewerkers veel vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, plezier hebben in het samenwerken, en trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten. 

Onder al onze werknemers is een uitgebreid onderzoek afgenomen

Op de criteria die hier worden gesteld, scoren we zeer goed. Maar liefst 98% van onze medewerkers vinden ons een ‘Great Place to Work’. Daarnaast scoren we 90% op de stellingen die over werkplezier gaan. Onze medewerkers vinden Neosem een leuke plek om te werken, waar je je snel welkom voelt en jezelf kunt zijn.

Een fantastische cultuur

Bij NeoSEM zijn we trots om erkend te worden als een Great Place to Work, en dat is ook te danken aan onder andere onze fantastische cultuur en de vele leuke activiteiten die we samen beleven. Onze medewerkers staan centraal, en dat laten we zien met de diverse uitjes en evenementen die we organiseren.Of het nu gaat om onze jaarlijkse wintersport trip waar we samen de pistes trotseren, de gezellige borrels, of de evenementen die we het hele jaar door plannen en bezoeken, er is altijd iets om naar uit te kijken. Naast de fantastische cultuur, is de werksfeer altijd goed, is iedereen behulpzaam en krijg je veel tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Onze kernwaarden zijn omringd door werkplezier

Bij NeoSEM geloven we dat werkplezier de basis vormt voor alles wat we doen. Onze kernwaarden – loyaliteit, betrokkenheid en kwaliteit – worden omringd door werkplezier. Werkplezier is niet alleen een extraatje, maar een onderdeel van onze cultuur. Het zorgt ervoor dat onze medewerkers gemotiveerd en enthousiast blijven. 

Ook onderdeel worden van onze Great Place to Work?

Bekijk dan snel onze vacatures en voel je altijd vrij om een open sollicitatie te sturen. We zijn continu op zoek naar getalenteerde en enthousiaste collega’s die met ons willen meegroeien!

Check onze vacatures!

Femke Kamstra

Hi! Mijn naam is Femke Kamstra, SEA en Social Advertising specialist bij NeoSEM. In deze twee functies help ik onze
Meer over Femke

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!